MissMiniMe® dockor, kläder, skor och tillbehör | Få -50% med XMAS50
MissMiniMe® dockor, kläder, skor och tillbehör | Få -50% med XMAS50
Varukorg 0

Ska vi leka tillsammans?

Hej, jag heter Miss Sophia, och jag vill gärna bli din nya väninna. Jag har brunsvart hår som når långt ner på ryggen på mig. Om du vill så kan du gärna fläta de teller sätta upp det i toffsar på mig. Mina ögon är bruna, det kanske dina är också?

Jag vill göra mig fin!

När jag flyttar hem til dig, har har på mig en vit t-shirt,rosa kjol och vita trosor, men det är lätt att hitta nya kläder som passar til mig.

 

Jag tycker också om att göra mig fin med diadem, och om du har glasögon så vill jag också gärna ha det.

Fin ask

Jag kommer till dig en en jättefin presentask, som du gärna kan spara. Jag har också med mig ett eget pass så att vi kan resa ihop. I mitt pass kan du skriva in det namn du vill att jag ska ha. Det är också plats att skriva lite om korta och långa resor du och jag åker på, men också andra saker vi hittar på tillsammans. Vi kanske åker på utflykt i skogen, dricker varm choklas på café eller åker pulka nedfør en jättestor pulkabacke?

På vår hemsida kan du se mig och dom andra 13 MissMiniMe®-dockorna

Jag ser fram emot allt det roliga du och jag kommer att hitta på tilsammans!


Äldre post Nyare post