MissMiniMe® dockor, kläder, skor och tillbehör | Få -50% med XMAS50
MissMiniMe® dockor, kläder, skor och tillbehör | Få -50% med XMAS50
Varukorg 0

Är jag din nya väninna?

Hej, jag och 13 av mina vänner vill gärna bli din väninna! Följ med här i bloggen för fler uppdateringar från oss. Nu har jag fått möjligheten att presentera mig för dig.

Jag heter Miss Emilia. 

Mina ögon är blå och mitt hår är ljust precis som ditt. Åh, kan vi vara väninnor? Jag är sugen på att följa med dig på nya äventyr. I videon här ovanför här ser du mig och min väninna Sofia. Det var nu i vintras.

Så här ser jag ut, utan vinterkläder:

Läs mer om mig och köp mig här

 

Pink Rose mössa och halsduk

Är du redan min väninna? På kyliga dagar är det skönt att täcka både öron och hals. Jag tycker om att ha på mig det här tillbehöret: Pink Rose – ett set med stickad mössa och halsduk i en härlig mjuk bomull med virkad rosa blomma på båda delarna. Med det här setet har jag det varmt och skönt när jag är ute.

Present

Och vet du vad? Jag levereras i en jättefin presentask som du borde spara. Du får också med ett eget pass till mig där du kan skriva in det namn du vill att jag ska ha. Det är också plats för att du ska kunna skriva lite om vart vi två har varit och andra roliga saker vi har gjort ihop.

Gå till vår hemsida och se oss alla utställda. Vi är totalt 14 olika MissMiniMe®-dockor.

https://missminime.se/

Vi ser fram emot att komma hem till just dig!


Nyare post